BELL AKADÉMIA

Végre ez a pillanat is eljött! Hosszú évek alatt rengeteg üzenetet, emailt, és telefonhívást kaptunk oktatással, mentorálással, worshoppal kapcsolatban. Pár külföldi felkéréstől eltekintve nem igazán volt időnk és kapacitásunk az oktatásra így csak be-be ugrottunk előadónak ide és oda.

Az 2021.-es évben viszont átszerveztük magunkat így tudtunk egy kis időt szakítani és oktató anyagokat összerakni, workshoppokat szervezni.

ONLINE KURZUSOK

WORKSHOP ÉS MENTORING

You’re Ready?

ELINDULT A MENTORING PROGRAM

BELL STUDIO MENTORING PROGRAM

Építsd fel fotós karriered, amiről mindig is álmodtál!

Egy olyan fotós vállalkozás felépítése az alapoktól kezdve, ami megteremti az anyagi biztonságot, és egyben a szenvedélyed is, álomszerűnek tűnhet, pedig nem lehetetlen!

Világhírű, és elismert fotós párként segítünk Neked, hogy elsajátítsd azt a tudást, amivel érvényesülhetsz ezen a piacon! Rengeteg szenvedélyes fotósnak segítettünk már a márkaépítésben, illetve abban, hogy megtalálják az ideális irányt a választott iparágukban.

A kulcs ahhoz, hogy a márkádat a vágy álomtól a valóságig eljuttasd, az, hogy világos tervvel rendelkezz és megértsd, hogyan kell végrehajtani a lépéseidet. Ebben leszünk segítségedre mentor programunk során.

RÉSZLETEK ITT

HAMAROSAN!

Csoportos workshopok:(max 10 fő)

-Kezdő kurzus: Kifejezetten kezdő kollégáknak

-Esküvői fotós workshop

-Kismama fotó workshop

-Akt, páros akt workshop

RÉSZLETEK HAMAROSAN