esküvő Egerben

BELL STUDIO MENTORING PROGRAM

Építsd fel fotós karriered, amiről mindig is álmodtál!

Egy olyan fotós vállalkozás felépítése az alapoktól kezdve, ami megteremti az anyagi biztonságot, és egyben a szenvedélyed is, álomszerűnek tűnhet, pedig nem lehetetlen!

Világhírű, és elismert fotós párként segítünk Neked, hogy elsajátítsd azt a tudást, amivel érvényesülhetsz ezen a piacon!

Rengeteg szenvedélyes fotósnak segítettünk már a márkaépítésben, illetve abban, hogy megtalálják az ideális irányt a választott iparágukban.

A kulcs ahhoz, hogy a márkádat a vágy álomtól a valóságig eljuttasd, az, hogy világos tervvel rendelkezz és megértsd, hogyan kell végrehajtani a lépéseidet. Ebben leszünk segítségedre mentor programunk során.

Hogyan működik a Bell Studio Mentor Program?

A fotózásnak megvannak a maga szakaszai. Ugyan a csoportos képzés nagyon hasznos tudást tud biztosítani, viszont ha azt szeretnéd, hogy valaki 100%-ban csak Rád fókuszáljon, illetve ne csak a stílusod megtalálásában, de az üzletben is segítségedre legyen, akkor a személyes mentoringot ajánljuk.

A program során kielemezzük meglévő portfóliódat, a weboldaladat, és átbeszéljük azt, hogy hogyan tudsz érvényesülni a mindennapokban fotósként. Segítünk meghatározni az áraidat is, hogy megtaláld a számodra releváns célcsoportot.

esküvői fotózás

Kiknek ajánljuk?

Leginkább kezdő fotósaknak vagy haladóknak akik elakadtak, akik még keresik az útjukat, stílusukat.

Hány fős kurzusok indulnak?

A Mentoring program egy egyszemélyes tanfolyam, amelynek keretein belül elméleti, és gyakorlati tudást biztosítunk a számodra, valamint valós fotózásokon sajátíthatod el a szakma legfontosabb lépéseit.

Nincs időm egy fél éves tanfolyamra. Ez probléma lehet?

Nem! A Bell Studio Mentoring programjai úgy lettek kitalálva, hogy még az időhiánnyal rendelkezők is részt tudjanak venni.

Elérhető nálunk 3 órás, 1 napos, illetve 5 alkalmas mentoring is.

Részt vehetek online is a Mentoring programon?

Igen. Bár mindig azt mondjuk, hogy jobb a személyes jelenlét, hogy érezd a fényképezőgépet, és segíthessünk a mozdulatok elsajátításában, de természetesen online mentoringra is van lehetőség.

Milyen témakörben fejlődhetek?

A Mentoring program rugalmasan elvégezhető, és a legnépszerűbb témakörökre kiterjed, beleértve az esküvő, nemzetközi esküvő, kismama és baba, illetve akt, és boudoir fotózást, marketing, weboldalak tervezése de természetesen lehetőség van a Te saját kérdéseidre akár milyen témakörben.

Ezek kötetlen, baráti beszélgetések

MENTORING CSOMAGOK:

3 ÓRÁS MENTORING

Ez alatt a 3 óra alatt online, vagy személyesen végigvesszük a fotózás alapjait esküvő, nemzetközi esküvő, kismama és baba, illetve akt, és boudoir, marketing, weboldalak témakörben vagy bári más témában amiben elakadtál.

Ezenkívül tanácsot adunk, hogy hogyan érvényesülhetsz a fotós piacon.

Ha nincs elegendő időd, vagy úgy érzed, hogy már csak egy kevés hiányzik a teljes tudás megszerzéséhez, akkor ez a program a Neked való.

Természetesen ez lehet kötetlen beszélgetés, kérdezz-felelek egy jó kávé vagy egy pohár bor mellett.

AJÁNLATKÉRÉS

1 napos Mentoring

Az 1 napos program keretein belül eljössz velünk egy valós fotózásra VAGY irodánkba, ahol gyakorlati tudást biztosítunk a számodra, és megtanulhatod, hogyan lehet igazán ütős fotókat készíteni.

Mindez elérhető esküvő, kismama, és baba témakörben VAGY utómunka és marketing témákban

. Az akt, és a boudoir túl intim, így ilyen jellegű fotózásra sajnos nem jöhetsz velünk.

A fotózás alatt bátran kérdezhetsz, és gyakorolhatsz is a fényképezőn.

AJÁNLATKÉRÉS

5 alkalmas Mentoring

Szeretnél minél több gyakorlatot szerezni a fotózásokon?

Gyere velünk 5 fotózásra esküvői fotó, nemzetközi esküvő, kismama és babafotózás témakörben vagy marketing és utómunka témában, ahol minden olyan gyakorlati tudást megkapsz, amit máshol nem tudnál.

A fotózások után átnézzük, és elemezzük a fotókat és ellesheted azokat a technikáinkat, amelyeket hosszú évek során sajátítottunk el a nemzetközi piacon.Emellett kérdezz és kérdezz!

AJÁNLATKÉRÉS

Az egy éves projekt !

A Mentoring program ezen része még kidolgozás alatt áll. Gyere velünk egy éven keresztül azokra a fotózásokra amikre szeretnél, tanulj velünk, tőlünk. Kérdezz! Légy a munkatársunk akár a későbbiekben is.