ESKÜVŐI FOTÓZÁS ÁRAK

Szeretnénk számotokra a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani ezért egy évben maximum

15-20 esküvöt tudunk vállalni.

A világ szinte minden pontján vállalunk esküvőket. Minden nap sok ajánlatkérés érkezik, így azt javasoljuk, ha tetszettek a képeink és az áraink is megfelelőek.

Akkor mihamarabb vegyétek fel velünk a kapcsolatot és foglaljátok le az időpontot!

Esküvői fotózás árak- mennyibe kerül a nagy nap?

Az esküvői fotózás árak eltérnek, és rendkívül széles skálán mozognak, hiszen lehet, hogy valaki egy teljes napra, míg más csak 1 órára szeretné igénybe venni a szolgáltatást.

Az biztos, hogy a hónapokig tartó tervezés után az esküvő napja egy pillanat alatt elrepül. Éppen ezért az esküvői fotozás az egyik legfontosabb tényező, hiszen a fotós az, aki minden pillanatot megörökít, hogy egy életen át megőrizhesd az emlékeket.

Az esküvői fotó az egyetlen dolog, amivel a nagy napról távozol. A menyasszonyok és a vőlegények végigmennek a nap minden pillanatán, de gondolj csak bele, mennyi őszinte pillanatról maradnak le. Ezek a pillanatok alkotják az esküvőjüket, és ezért olyan fontos befektetés az esküvői fotózás.

ESKÜVŐI CSOMAGOK

EGY FOTÓS CSOMAGOK:

-1 professzionális fotós

– rendelkezésre állás előkészülettől, tortavágásig (max 12 óra CCA HAJNAL 1)

– kreatív fotózás az esküvő napján

– jelszóval védett online galéria

– 30×30 cm 20 oldalas Fine Art Album

Opcionálisan kérhető:

-Jegyespár fotózás

-Kreatív fotózás esküvő napjától eltérő napon

AJÁNLATKÉRÉS

KÉT FOTÓS CSOMAGOK

-2 professzionális fotós

-rendelkezésre állás előkészülettől tortavágásig (max 12 óra CCA HAJNAL 1)

-kreatív fotózás az esküvő napján

-jelszóval védett online galéria

-30×30 cm 20 oldalas Fine Art Album

Opcionálisan kérhető:

-Jegyespár fotózás

-Kreatív fotózás esküvő napjától eltérő napon

AJÁNLATKÉRÉS

Luxory Esküvői csomag:

-2 professzionális fotós

-rendelkezésre állás előkészülettől tortavágásig (max 12 óra cca hajnal 1)

-kreatív fotózás az esküvő napján

-jelszóval védett online galéria

-30x30 cm 20 oldalas Fine Art Album

- 2db 20x20 cm 20 oldalas Fine Art Album ( Szülők könyve )

-Opcionálisan választható Jegyespár fotózás vagy külön napi kreativ

Ajánlatkérés

A csomagok tartalma változtatható, rugalmasan alkalmazkodunk az igényeitekhez!

Rengeteg szolgáltatásunk és termékünk van! Árlistánkat kérd a kapcsolatok menüpontban vagy telefonon!

Foglaláshoz aláírt szerződés és előleg szükséges!

Esküvői fotózás árak

A megbízható és tehetséges esküvői fotósok nem olcsók, viszont nem is megfizethetetlenek. Az esküvői fotózás árak számos tényezőtől függnek. A tapasztalat, a kereslet és a helyszín is befolyásolja. Bár az árak eltérőek, van néhány közös vonás. Az esküvői fotózás árak Magyarországon egy professzionális fotós esetén 300.000 Ft-tól , akár 1 millió forintig vagy ennél is magasabb összegekig terjednek.

Bár az esküvői fotózás stílusa eltérő lehet- egyes fotósok a világos és légies képek felé hajlanak, míg mások a drámai stílusú képeket részesítik előnyben -az esküvői fotózás árak nem változnak a stílus alapján. A költségek inkább a tapasztalaton és a keresleten alapulnak, de a magasabb összeg nem feltétlenül jelent jobb fotókat.

Azt se felejtsd el, hogy az ár nem mindig azt mutatja meg, hogy ki mennyire jó fotós. Sokszor az ár a tapasztalaton alapul, mivel a legtöbb fotós évente emeli az árait. Mennyibe kerül tehát egy mondjuk nyolcéves tapasztalattal rendelkező fotós? A kezdő ár ebben az esetben 400.000 Ft, de hangsúlyozzuk, hogy ez is sok tényezőtől függ.

Az esküvői fotózás árak még milyen tényezők alapján változnak? Például egy esküvőn való egész napos jelenlét, beleszámítva a kiszállást, a képek retusálását, az albumot, és az egyéb kéréseket a kiinduló ár 400.000 Ft-tól, 1.000.000 Ft-ig terjedhet.

A filmezés nem szerepel a legtöbb esküvői fotós csomagjában. Általában a fotósok és a filmesek különböző cégek különálló szakemberei, bár egyes férj-feleség csapatok mindkettőt kínálják. Egy jó esküvői filmes valamivel többett kér, mint egy fotós. Például egy 10 órás lefedettségért, és egy 2 perces filmért körülbelül 350.000-1.500.000 Ft összeget kell fizetni, de egyes esetekben ez lehet több is.

Ha egy esküvői fotós lefoglalását tervezed, akkor az a legjobb, ha minél hamarabb megteszed, különösen akkor, ha egy konkrét szolgáltatót tartasz szem előtt. Legalább 10 hónappal az esküvő előtt célszerű lefoglalni a fotóst.

Az esküvői fotózás árak nem a legolcsóbbak, ha jó szolgáltatót szeretnék de tekints erre úgy, mint egy örök emlékre. Fontos, hogy alaposan megvizsgáld a fotósokat, mielőtt aláírod azt a szaggatott vonalat!

De hogyan találhatsz megbízható véleményeket? Először is, kérdezz körbe! A legtöbb munka ajánláson alapul, akár korábbi párok, akár kollégák ajánlása alapján.

A legtöbb fotós képes gyönyörűvé tenni egy naplementés fotózást a tengerparton, de mi a helyzet egy félhomályos megvilágítású templomban vagy a fogadás helyszínén? A korábbi esküvőkről készült teljes galériák megtekintése segíthet abban, hogy magabiztosnak érezd magad.