Esküvői fotóalbum a pillanatok megőrzéséért

Az esküvői fotóalbum örökérvényű. Míg a világ nagy része digitalizálódott, és egyesek inkább az Instagramon, a Facebookon vagy egy merevlemezen őrzik a legfontosabb és legértékesebb fotóikat, mi túl értékesnek tartjuk ezeket a pillanatokat ahhoz, hogy csak online őrizgesd.

Semmi sem közelítheti meg azt az élményt, hogy az esküvőd történetét egy olyan könyvben lásd viszont, amelyet a kezedben tarthatsz, és emlékezhetsz az akkori érzésekre. A legtöbb ember számára az esküvő nem csak a legfontosabb, hanem egész életük legszebb pillanata is. Számtalan órát töltöttek a tervezéssel és a felkészüléssel a nagy napra, hiszen azt akarták, hogy különleges és tökéletes legyen.

Az esküvői fotóalbum a legjobb módja annak, hogy az összes boldog pillanatot megőrizd egy helyen, hogy emlékezhessetek arra a sok boldogságra és izgalomra, amit a különleges nap hozott. Az esküvői fotóalbum nélkülözhetetlen eszköz ahhoz, hogy az időt megállíthasd. Lehetővé teszi, hogy újra átéld a varázslatos napot, a kora reggeli előkészületektől az esti köszöntőkig.

Egy esküvői fotóalbum az utókornak

Egy esküvői fotóalbum segít az emlékek megőrzésében. Az esküvők arról szólnak, hogy maradandó emlékeket okozzanak minden résztvevőnek, és a legjobb módja annak, hogy ezek az emlékek időtállóvá és örökkévalóvá váljanak, az, ha fényképeken örökítjük meg őket. Viszont az összes értékes apró pillanatot örökre megőrizni fejben egyszerűen lehetetlen, különösen tíz vagy több év elteltével. Erre egy jó minőségű esküvői fotóalbum szuper választás.

Egy esküvői fotóalbum kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy emlékezzünk az esküvőnk legszebb és legpompásabb pillanataira, miközben családunkkal, szeretteinkkel és barátainkkal együtt nézzük át az eseményeket. Az évfordulók vagy más különleges alkalmak, mint például a születésnapok kiváló pillanatok arra, hogy elővedd az esküvői fotóalbumot, és jót nevess a fotók nézegetése közben.

Persze, bármikor megtarthatod képeket digitálisan is, de az nem ugyanaz, mintha egy esküvői albumot tartanál a kezedben. Az elektronikus adathordozók remekül tárolják a fontos fájlokat, de ezek a fájlok törlődhetnek, megsérülhetnek vagy elveszhetnek. Egy esküvői fotóalbum időtálló, és minden egyes oldala egy saját történetet mesél el. A család és a barátok, a fotók nézegetése közben élvezhetik ezeket a történeteket. Ez értékes lehet azoknak, akik nem tudnak eljönni az esküvőre.

A bekeretezett fotók alkalmasak arra, hogy egy aprócska bepillantást nyújtsanak az adott nap pompájának egy-egy konkrét pillanatába, de egy esküvői album egy egész történetet mesél el. Emlékszel azokra a családos piknikekre a tűz körül ülve, történeteket mesélve? Pontosan ez az a fajta érzés vagy történetmesélés, amit ebben az esetben egy esküvői album biztosít.

Gondolj úgy az esküvői albumra, mint egy befektetésre - megéri befektetni egy hosszú élettartamú, kiváló minőségű, professzionálisan összeállított, tartós anyagokból készült esküvői albumba.

A technológia változhat, de a hagyományos esküvői albumok mindent kibírnak, és örökké tartanak. Képeitek igényes és időtálló prezentációja ezek a gyönyörűen és egyedien megszerkesztett albumok!

Esküvői Fotóalbumok

esküvői album

FINE ART BOOK

Képeiteknek igényes és időtálló prezentációja ezek a gyönyörűen és egyedien megszerkeztett albumok.

Keményborítású kötéssel és exlusive minőségő fotópapirral készülnek lapjai.

A formaterv elkészülte után a könyv blokkjait kinyomtatjuk és összeragasztjuk, így a lapok síkban nyílnak, nincs köztük sem rés, sem kötésmargó.

Ezt követően az album a könyvkötő mestereinkhez kerül, személyük garanciát jelent rá hogy albumaink minden apró részlete a lehető legnagyobb precizitással és gondossággal készül el.

Ezek a csodák az Egyesült Királyságban készülnek.

Természetesen ezeket az albumokat hozott képekből is elkészítjük.

Rendelhető méretek:

30x30 cm és 20x20 cm

esküvői könyvek
printek fotósoknak

FINE ART PRINTEK

Ezt a gyönyörüséget a német Hahnemühle cég gyártja számunkra.

Ez a tökéletes nyersanyag fa mentes, vagyis a gyártáshoz gyapjút használnak.

A nyomatokat mi magunk készítjük . A nyomtatás után a képek egy speciális védőréteget kapnak majd 2-3 napig stúdiónkban száradnak. Egy igazi csoda. Elegáns és különleges prezentációja képeidnek.

Mérete A4