jegyespár fotózás

JEGYESFOTÓZÁS

Jegyes fotózás az igényeitekre szabva

Az eljegyzés életed egyik legnagyobb pillanata lesz. De ez csak egy pillanat marad, ha nem örökíted meg egy jegyes fotózás keretein belül.

Persze, az emlékek örökre megmaradnak, nem számít, mi történik, viszont érdemes lehet a lánykérést valamilyen formában megörökíteni az utókornak.

A lánykérésről készült képek azért egyedülállóak, mert őszinték és szívből jövőek. Sok könnycsepp, nevetés és öröm van, ami ellenállhatatlan, tiszta képeket eredményez.

Akárcsak egy esküvő, ez is egy olyan pillanat, ami jó, ha fotó formájában megmarad.

jegyesfotózás

Jegyesfotózás Orleansban

jegyesfotózás

Kihajóztunk…e-session vitorlákkal

jegyesfotózás

Kora esti séta…

jegyesfotózás

Vendégvárás Stílusosan..

Jegyes fotózás- miért érdemes profira bízni?

Ahogy fentebb említettük, a lánykérés pillanata egy szempillantás alatt elrepül, és a következő pillanatban már az oltárhoz sétáltok! Tényleg.

Ennyire gyorsan fog elrepülni életednek ezen időszaka. A legtöbb ember azt mondja, hogy az egyetlen dolog, amire emlékszik a lánykérésből, az az, hogy igent mondott! Ha a jegyes fotózás során a fotós készít néhány gyönyörű képet, amelyek minden szögből megörökítik a nagy pillanatot, minden apró részletre emlékezni fogtok - a nagyon romantikustól kezdve a viccesekig (például amikor majdnem elejtetted a gyűrűt odaadni!) -, így néhány év múlva visszanézheted az egész eseményt az elejétől a végéig.

A jegyes fotózás alkalmával elkészült képeket megoszthatod majd a gyermekeiddel (és unokáiddal) egy napon a távoli jövőben, amikor már nem is fognak emlékezni tradicionális lánykérés fogalmára.

Az első közösségi média posztotoktól kezdve, az eljegyzésetek bejelentésén át a lagziig, és azon túl is, rengeteg olyan esemény és alkalom lesz, ahol élvezni fogjátok a jegyes fotózás során elkészült profi képeket! Ezeket a fotókat felhasználhatod a meghívón, a save the date kártyákon, és arra, hogy a gyönyörű emlékeket az otthonotokba is megörökítsétek.

Egy profi jegyes fotózás során a fotós el tudja készíteni a tökéletesen megvilágított, és beállított gyűrűs képet, amit az elkövetkezendő hónapokban mindenkinek megmutathatsz. Nehéz egy jó közeli képet készíteni valamiről, nagyszerű megvilágítással és minden fontos részletet megörökítve, így a tudat, hogy egy profi fotós fogja ezt a feladatot ellátni, még egy dolog, hogy csak a nagy pillanat jó hangulatára kelljen koncentrálnod.

Egy teljes albumnyi, tökéletesen bekeretezett fotóval, amely gyakorlatilag az egész eljegyzést az elejétől a végéig visszaadja, a rokonok is úgy érezhetik, hogy részesei voltak ennek a felejthetetlen pillanatnak. Nem is beszélve a barátokról, akiket a jövendőbelid elfelejtett meghívni…

A jegyes fotózás vizuális segítséget nyújt, és sokkal gazdagabb képet ad az egész eseményről. Mindenki, akit szeretsz, sokkal inkább részese lesz ennek a rendkívül fontos pillanatnak, így érdemes szakemberre bízni a munkát!