Bell Studió

ESZTER

FOTOGRÁFUS-ÜGYFÉL KOORDINÁTOR-ÜGYVEZETŐ

Romantikus álmodozó vagyok. Imádom a munkám és az ezzel járó szabadságot.

A világon legfontosabb számomra a család .

TOVÁBB...

STÍLUSOM

Eszter  stílusában a romantikus képek kapják a fö hangsúlyt modern kivitelezésben és környezetben.Szereti a közeli képeket, érzéseket, érzelmeket. Eröteljes színekben dolgozik, maximáls élességgel.

Érzelmeket, Érzéseket, Hangulatokat mutatok meg a Én saját stílusomban, saját látásmódban. Frissen, Egyszerüen és Elegánsan.

Nem használok vakukat, nem alkalmazok beallításokat. A szertartások alatt nincs zavaró vakuvillogás.

A vacsora és a party ideje alatt is igyekszem megtartani az adott fényviszonyokat. Igy ha vannak Disco lámpák akkor azok a képeinken eröteljesen jelennek meg. Mivel ilyen körülmények között is a hangulat és a mozgás dinamikája a fontos.

Az elkészült képek zajosabbak és sokszor egy kicsit bemozdultak lehetnek, viszont tökéletesen adják vissza a Nagy nap színeit , mozdulatait.

Ha röviden jellemezni kellene a stílusomat akkor egy szó elég lenne hozzá, az pedig a természetesség.

Alapelvem szerint munkánknak, képeinknek, albumainknak 10-20-30 év múlva is vissza kell adnia a nap eseményeit, érzéseit, érzelmeit, hangulatait és nem pedig a fotós beállításait, vagy a legújabb photoshop effekteket kell tükröznie.

SIKEREINK

Amikor hosszú évekkel ezelőtt ezt a szakmát választottuk nem is gondoltuk volna ,hogy képeinket majd külföldi magazinok publikálják.

Több szakmai szervezetnek is tagjai vagyunk a nagyvilágban. Tagjai vagyunk az AGWPJA-nak, a világ legjobbjait tömörítő ISPWP-nek, mivel filmre dolgozunk ezért nagy elismerés a Kodak Professional tagjának lenni, 2014-es évtől pedig ismét tagjai vagyunk a WPPI szakmai szervezetének is.

Az Egyesült Államok  legnagyobb esküvői portáljai a  Once Wed, Wedding Chicks , Ruffled Blog, Green Wedding Shoes , Junebug Weddings választott minket preferált tagjai közé.

Képeinket publikálták Ausztráliában, Kanadában és Dél-Afrikában, Új-Zélandon.  Megjelenhettünk több Angol magazinban és a világhírű BRIDES és  Green Wedding Shoes és Magnolia Rouge internetes portálon.

Munkáinkat rendszeresen publikálja a Hochzeitsguide , Osztrák internetes blog és Magazin

2014-től folyamatosan  a Világ legjobbjai közé választ minket a Junebug Weddings Internetes magazin.( 6 éve folyamatosan )

Is a way of life

KÉPEINK KÜLFÖLDI MAGAZINOKBAN