Imádunk szórakozni, és mosolyra késztetni az embereket, és természetesen imádjuk az esküvőket és a fotózást, valamint a 2 gyermekünket Annát és Levit!

Mi olyan fotósok vagyunk, akik szenvedélyesen készítenek gyönyörű, elegáns, érzelmes képeket. Fotózási stílusunk könnyű, légies, elegáns, időtlen, stílusos és romantikus. Mint emberek, tele vagyunk élettel, mosollyal és energiával, akárcsak fotóink.

Igazán nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk életetek egyik legfontosabb napjának és, hogy örök emlékeket készíthetünk számotokra amiket hosszú évek múltán Ti, gyermekeitek, unokáitok is szívesen nézegetnek. Imádjuk az életünket a munkánkat azért mert azt csináljuk, amit szeretünk, azzal, akit szeretünk.

A napfény, a szeretet és az utazás az, ami magában foglalja szenvedélyeinket az életben. Mindig mosolyogva dolgozunk, mert szeretjük, amit csinálunk.

KÖVESSÉTEK MUNKÁNK ÉS PORTFÓLIÓNK!

ISMERJÉTEK MEG MUNKATÁRSAINKAT !

A CSAPAT

ESZTER

FOTOGRÁFUS-ÜGYFÉL KOORDINÁTOR-ÜGYVEZETŐ

Romantikus álmodozó vagyok. Imádom a munkám és az ezzel járó szabadságot.

A világon legfontosabb számomra a család .

TOVÁBB...

GÁBOR

FOTOGRÁFUS-DIGITÁLIS UTÓMUNKA

esküvői fotós

Három éves voltam amikor édesapámtól kaptam egy fényképezőgépet. CsaIádi hobbi volt a fotózás , a mai napig emlékszem a vegyszerek és a nagyítógép jellegzetes illatára.

TOVÁBB...

CSABA

FOTOGRÁFUS

Amikor fényképezek az emberi érzelmek megörökítése és az egyszerűség szépsége érdekel.

TOVÁBB...

STÍLUSUNK

Eszter és Kriszta stílusában a romantikus képek kapják a fö hangsúlyt modern kivitelezésben és környezetben.Szereti a közeli képeket, érzéseket, érzelmeket. Eröteljes színekben dolgozik, maximáls élességgel.

Gábor és Csaba stílusa inkább a dokumentarizmus , hangulatokat mutat meg. Egy szó nélkül követi az eseményeket nem irányít nem szól bele a nap menetébe. Képeiben a nap eseményei , részletei sokszor müvészi kivitelezésben jelennek meg általában fekete-fehérben .

Amihez mindenki tartja magunkát az az alapelv, hogy Érzelmeket, Érzéseket, Hangulatokat mutatunk meg a MI saját stílusunkban, saját látásmódunkban. Frissen, Egyszerüen és Elegánsan.

Nem használunk vakukat, nem alkalmazunk beallításokat. A szertartások alatt nincs zavaró vakuvillogás.

A vacsora és a party ideje alatt is igyekszünk megtartani az adott fényviszonyokat. Igy ha vannak Disco lámpák akkor azok a képeinken eröteljesen jelennek meg. Mivel ilyen körülmények között is a hangulat és a mozgás dinamikája a fontos.

az elkészült képek zajosabbak és sokszor egy kicsit bemozdultak lehetnek, viszont tökéletesen adják vissza a Nagy nap színeit , mozdulatait.

Ha röviden jellemezni kellene a stílusunkat akkor egy szó elég lenne hozzá, az pedig a természetesség.

Alapelvünk szerint munkánknak, képeinknek, albumainknak 10-20-30 év múlva is vissza kell adnia a nap eseményeit, érzéseit, érzelmeit, hangulatait és nem pedig a fotós beállításait, vagy a legújabb photoshop effekteket kell tükröznie.

SIKEREINK

Amikor hosszú évekkel ezelőtt ezt a szakmát választottuk nem is gondoltuk volna ,hogy képeinket majd külföldi magazinok publikálják.

Több szakmai szervezetnek is tagjai vagyunk a nagyvilágban. Tagjai vagyunk az AGWPJA-nak, a világ legjobbjait tömörítő ISPWP-nek, mivel filmre dolgozunk ezért nagy elismerés a Kodak Professional tagjának lenni, 2014-es évtől pedig ismét tagjai vagyunk a WPPI szakmai szervezetének is.

Az Egyesült Államok  legnagyobb esküvői portáljai a  Once Wed, Wedding Chicks , Ruffled Blog, Green Wedding Shoes , Junebug Weddings választott minket preferált tagjai közé.

Képeinket publikálták Ausztráliában, Kanadában és Dél-Afrikában, Új-Zélandon.  Megjelenhettünk több Angol magazinban és a világhírű BRIDES és  Green Wedding Shoes és Magnolia Rouge internetes portálon.

Munkáinkat rendszeresen publikálja a Hochzeitsguide , Osztrák internetes blog és Magazin

2014-től folyamatosan  a Világ legjobbjai közé választ minket a Junebug Weddings Internetes magazin.( 6 éve folyamatosan )

Is a way of life

KÉPEINK KÜLFÖLDI MAGAZINOKBAN