Kiruccanás Lanzarote szigetére

Néha személyes élményeinket is megosztjuk Veletek, hiszen fontosnak tartjuk, hogy mint ember is kicsit megismerjetek minket, ne csak a kamera mögötti munkánkról szóljon a blog.

Nálunk minden évben a "nagy család kiruccanás" a téli hónapokra tolódik. Az esküvői szezon, ami májustól októberig tart, nem teszi lehetővé, hogy több hétre elszakadjuk az országtól. Aktív pihenők vagyunk és esszerint keressük mindig a következő uticélunkat. Ez évről évre változik, hiszen ahogy nőnek a gyerekek, úgy egyre könnyebb és tágabb a választék. Levi 14, Anna 6, mozgékony, jó teherbírású utódok, születésüktől mozgásban vannak velünk szerte a világban 🙂

Idén a Kanári szigetekre esett a választásunk, ezen belül is Lanzarote-ra szántuk indőnk nagy részét, mely a Kanári szigetek hét nagy szigete közül legidősebb. Levente nagy kedvence kiskorától a vulkánok. Na abból itt volt bőven 🙂 4 hetet töltöttünk a szigeten, bejártuk keresztül-kasul. Fürödtünk, vulkántúráztunk, belepillantottunk a helyiek életébe és felfedeztük a kis helyi csehókat ahol megkóstóltuk a lanzarote-i specialitásokat is. Kerültük az embereket, a zsúfolt helyeket, a túristacsapdákat.

Kötelező ez a pár hét minden évben. Semmivel nem mérhető amit kapunk, adunk egymásnak. Nincs telefon, semmi elektromos kütyü, csak MI, négyen. A mentális pihenés, odafigyelés, a semmittevés. Amit tanulni kell az elején, de 3 nap után minden a helyére kerül 🙂

Természetesen fényképezőgép nélkül elképzelhetetlen számunkra egy utazás, szeretjük megosztani az élményeket, földünk gyönyörű természeti csodáit. Töltődjetek ezen a borongós téli napon a napsütötte Lanzaroteról készült képeinkkel.