Helló, 2019 – Helló, új esküvői trendek!

2018 sok szempontból bizonyult az esküvők évének. Számos híresség – köztük a brit királyi család híres párja is tavaly mondta ki a boldogító igent, így szebbnél szebb menyegzőket, inspiráló példákat láthattál Te is – és ezek nagyban befolyásolják a 2019-es trendeket! 

A Budapest legváltozatosabb esküvői helyszíneit kínáló Zsidai Group esküvőben is jártas szakértői segítségével összegyűjtöttük azokat a trendeket, amelyekre érdemes odafigyelni, ha 2019-ben tartod esküvőd!

#1 Hozd be a kültéri dekorációt!

A természet közelsége, a naturális színvilág és a növények jelenléte már évek óta közkedvelt az esküvői dekorációk megtervezésekor. Szinte minden ifjú pár, aki a tavaszi-nyári hónapra tervezi élete nagy napját, érdeklődik a kültéri rendezvényhelyszínek iránt. Egyre többen ébrednek azonban rá, hogy a szabadtér páratlan hangulata egy megfelelő esküvő helyszín esetében dekorációként könnyen behozható akár a belső térbe is! 

A fás, virágos dekoráció szinte minden stílusú esküvőhöz tökéletes választás – és így attól sem kell annyira tartanotok, hogy egy esetleges eső elmossa virágos, természetes hátteret esküvői fotóitokról!

#2 Az egyszerűbb menyasszonyi ruháké az év!

Talán semmilyen divat nem változik olyan látványosan, mint a menyasszonyi ruhák divatja. Az elmúlt pár évben a furfangos kialakítású, csipkés és fiatalos darabok kerültek előtérbe, amelyek nem nélkülözték a luxus érzését. 

Úgy tűnik azonban, látványosságban már nem a ruháé a főszerep: egyre inkább az egyszerű, minimalista stílusú darabok hódítanak a menyasszonyok körében – amely sokak szerint éppen , csodás ruhájának köszönhető. Akármilyen ruhát is választasz, az egyensúlyra érdemes odafigyelni: ha valamiből egy kicsit „több” van, akkor máshonnan érdemes egy kicsit „elvenni” – így biztosan nem esel majd túlzásba!

#3 Lazább, bohém – és gyakran tematikus – esküvőkön a hangsúly!

Szinte minden lánynak van egy elképzelése élete nagy napjáról, talán már gyermekkora óta. Persze az akkori divat ma már talán túlzásnak hat, hiszen a klasszikus stílusú elegancia, a habos-babos dekoráció 2019-ben egyáltalán nem jellemző trend… 

Sőt, napjainkban egyenesen a lazább stílusú helyszínekre és dekorációra kerül a hangsúly! Nem ritkák a sátras esküvők és a bohém, laza megjelenés sem – sőt, sok pár talál ki külön tematikát esküvőjének. 

#4 A corall szín ismét hódít!

A Pantone már bejelentette az év színét, a választás ezúttal pedig a „living corall” árnyalatra esett. Az esküvők szempontjából ez kifejezetten előnyös, hiszen a szín pasztelles változatai a ruházatban és az asztal dekorációban, erőteljesebb árnyalatai pedig akár a sminkben is visszaköszönhet. 

Ha az egészen halvány corall színre gondolunk, az akár még a menyasszonyi ruhán is jól mutathat!