Villa Bagatelle

Rég esett ennyire jól egy csapatmunka, mint ez. A sok áthelyezett, lemondott esküvők végett, kevés alkalom nyílt találkozni a kollegákkal, barátokkal az idei szezonban. Ezért is volt még különlegesebb ez a nap. Felkérést kaptunk a Bagatelle Gardenhouse befotózására, ami tavasszal nyitotta meg kapuit, de a vírus miatt nem volt lehetősége kibontakozni. A Villa Bagatelle már sokaknak ismert. A város egyik legjobb reggeliző helye. A Gardenhouse a mellette lévő telken áll, egy 1936-ban épült villa épülete. A felujítás során ismert művészek és designerek segítették a munkálatokat. A kert a lelke, ezért is a név.

Belevágtunk a munkába, összeállt egy profi csapat. Timi és Viki szervezkedtek, Halász Évi hozta a csodaszép, egyedi menyasszonyi rucikat, Rozsondai Atti tonna virággal érkezett, dekorált, csokrokat kötötött, Bogi meghívokat gyártott, D. Nagy Kriszta forgatott és mi fotóztunk...őrült jóóóó hangulatban!

Örömmel osztom meg Veletek a fotókat, melyek remélem átadják majd a hely hangulatát, stílusát és azt a háttérmunkát, csapatmunkát amit mindenki maximálisan beletett aznap. Köszönet mindenkinek ezért a csodás, vidám "feltöltős" napért!