Írunk!

eszter és gábor

Írtunk! Régen írtunk, sokat, talán igaz sem volt 🙁 Emlékszem, hogy voltak napok amikor postjainkat, blog bejegyzéseinket, írásainkat napi 800-1000 ember olvasta. Sok-sok levelet és telefont kaptunk azokban az időkben és mindenki panaszkodva írta ha pár napra eltüntünk a netről .

Régen volt , majd 7 éve. Mi történt velünk ???!!!

Kinőttük magunkat, az elmúlt években folyamatosan úton voltunk és persze gyermekeink is születtek.

Cégünk, szakmánk, hobbink elhatalmasodott felettünk és bedarált minket. Arra sem maradt időnk, hogy oldalainkat , blogunkat, magunkat frissítsük. A munka után, mellett pedig a gyerekekkel és egymással is foglalkoznunk kell(ene), kellett volna.

Próbáltunk alkalmazni kollégákat, adminisztrátorokat, marketingeseket, hogy minden gördülékenyen működjön és még a családra is legyen időnk. Mit mondjak?! Nem sikerült. Ha nem magad csinálod nem is lesz olyan . Semmi és senki nem volt elég jó így maradt a mókuskerék . Elég !!! Tavaly nagyon elfáradtunk, szinte alig voltunk itthon és ha itthon is voltunk az irodában ültünk. Idén sok dologban változtatni fogunk. Átszervezzük magunkat és a cégünket. Kevesebb esküvő, kevesebb utazás, sok pihenés , család , játék .Imádjuk a munkánk és az ügyfeleinket!!!

Szeretnénk ismét élvezni az életet és a munkánkat, kipróbálni magunkat másban is , kihívásokat keresni és új barátokat találni mert sajnos az elmúlt időben sajnos mindenki elkopott mellőlünk.

Az tény , hogy hülye egy világ van! Mi viszont soha sem álltunk be a sorba és ezután sem fogunk!!! Szóval igyekszünk írni, mindenről, sokat és sűrűn de csak mértékkel.