Esküvő Párizsban

Lou és Brian esküvőjét szeretném ma veletek megosztani. Ez az esküvő nagyon kicsi volt de élveztem minden percét. Franciaországban igazi amerikai vendégszeretet, tisztelet és hangulat.

A reptérre érkezve már vár emgem a taxi. Elindultunk a pár álltal lefoglat szállodába ahol igazi Francia ételekkel vártak rám. Este, városnézés, borozgatás,sajtozgatás . Imádtam. Másnap reggel 9 körül érkezett a reggelim a szobába. Igazi meleg croissant, házi vaj és sajt és érdekes módon pezsgő. Egy ilyen reggel után kezdtem dolgozni. A szertartáson összesen négyen voltunk jelen. Én és az szertartásvezető ja és persze Lou és Brian. A szertartás után elindultunk a városba egy régi Peugeot járgánnyal és a helyi idegenvezető sofőrrel, aki nagyon vicces volt. Bejártuk a belvárost és megálltunk pár eldugott helyen is. A pár kérésének megfelelően a teljes napot egy analóg géppel dokumentáltam. Élveztem.

parisweddingphotographer01parisweddingphotographer02parisweddingphotographer03parisweddingphotographer04parisweddingphotographer05parisweddingphotographer06parisweddingphotographer07parisweddingphotographer08parisweddingphotography09