Esküvő a Takler Birtokon

Lilla és Gábor esküvőjét módfeletti izgatottsággal vártuk, hiszen egy festői borbirtokot, a Takler Kúriát választották nagy napjuk helyszínéül. A kúria Szekszárdtól néhány kilométerre, a Szőlőhegy szívében fekszik, borospincével, csodálatos előkerttel és egy hangulatos átrium udvarral, ami a vacsora és a mulatozás helyszínéül is szolgált.

Megérkezésünket követően, azonnal tettünk egy kisebb túrát a birtokon. Szerettük volna minél előbb megismerni a helyszínt és az adottságait. Örömmel tapasztaltuk, hogy a menyasszony jó ízléséről és gondosságáról a kúria számos szeglete árulkodik. Lilla figyelme minden apró részletre kiterjedt, a dekoráció darabjait is ő maga válogatta, tervezte.
Annyira beleszerettünk a helyszínbe, hogy úgy éreztük kreatív képeket is itt kell elkészítenünk. Főként a borospincében és a kertben fotóztuk, amik igazán romantikus hangulatot adtak a képeknek.

Az esküvői előkészületektől az éjszakába nyúló mulatozásig Lillával és Gáborral voltunk. A szertartásoknak és a vacsorának is voltak olyan meghitt pillanatai, amiket mi magunk is nehezen bírunk ki könnyek nélkül. Jó volt kapni - hacsak követve is - abból a mérhetetlen szeretetből, ami körülövezi őket. Nemcsak az egymás irántiból, hanem a szülőktől, a testvérektől és a barátoktól érkezőkből is.

Köszönjük, hogy veletek ünnepelhettünk! Legyetek nagyon boldogok!